Dit vinden wij ....

Lees hoe de vissers van het afgelopen jaar genoten hebben!

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Ed Stoop, 3. jun, 2015
Heerlijke enthousiasmerende verhalen hier en op Totale Fishing. Heb er weer geweldig veel zin in en kan amper wachten tot eind juli. Denk dat ik deze keer ook een eigen 30lbs hengel met reel meeneem voor het geval de tonijnen niet al te groot zijn. Wil met mijn twee armen namelijk nog wel een paar jaar verder en vrees dat een (te) grote tonijn drillen met een molen daar niet echt bij helpt!
Kan namelijk best nog wel een hengel kwijt bij vriend Bas die straks met de eigen boot achter de auto richting Jezera rijdt, weliswaar zelf niet vist, maar zoals gezegd in die boot wel wat materiaal mee kan nemen. Dus; Laat de tonijnen maar komen! Of, voor deze derde trip op rij eigenlijk nog liever een zwaardvis! Heb ik namelijk nog nooit gevangen. En, blauwvintonijnen beginnen al weer zó gewoon te worden ha ha !
E-mail:
Geschreven door Han Hendriksen, 22. sep, 2014
Het is ongeveer 5 tot 6 jaar geleden dat ik voor laatst de BigGame hengels gehanteerd heb. Na enig gegoogle kom ik op de site van comfishwithalex terecht. Kroatië is een voor mij nog volledig onbekend terrein, maar zoekende en lezende over Big Gaming op de Adriatische zee raak ik al gauw enthousiasten ga ik er toe over een midweekje met wtee visdagen bij Wilma en Alex te boeken en mijn gelijk in dit gebied te proeven.
Maandag laat in de middag vlieg ik met RYanair van Weeze naar Zadar en wordt daar door Wilma persoonlijk van het vliegveld opgehaald en maak ik ook kennis met Alex.
Dinsdagochtend vertrekken we met de Blue Delphin -De Spotted Marlin heeft pech- naar het rifwaar we na een tijdje niet naar de zin van Alex driften en we verkassen een stukje.
We blijven gestaag een spoor van sardientjes leggen en om tien voor half één begint een van de rails als een gek te loeien en niet zo'n klein beetje ook de 80 ponds nylon lijn is in een mum van tijd van de spoel gelopen en ook de gevlochten lijn blijft maar uitlopen.
Het gevecht kan beginnen en al redelijk snel zien we het blauwe nylon weer op de spoel verschijnen iets waar de vis aan het andere uiteinde het geheel niet mee eens is en neemt als een speer de blauwe gloed weer mee de diepte in - nu is het mijn beurt om daar iets aan te doen en na een dril van circa 25 minuten hebben we een mooie blauwvin tonijn van zeker 70 kg langs zij Kikkuh man wat een beest.
Woensdag zijn we weer op het rif paraat en s'middags is weer raak we hebben een aanbeet maar de lijn valt slap en op een of andere manier raakt het nylon op spoel geheel in de war.
Als we druk doende zijn de wirwar va draden weer in gareel te krijgen zien op een meter of zestig een vis aan de oppervlakte te meest gekke capriolen uithalen. Als de rail weer vrij is probeer ik als een gek zo snel mogelijk de lijn wwer op spanning te krijgen, iets waar de vis het duidelijk niet mee eens is en kiest nu voor de diepte en stribbelt flink tegen en weet keer op keer weer wat afstand te nemen
Uiteindelijk bleek het een blauwvin van een flinke jongen van 50+ kg te zijn en hij ook nog twee haken met onderlijn van vorige gevchten in zijn bek tehebben.
Wat een geweldige visvakantie, de combinatie avn vissen tesamen met de verzorging van Wilma en Alex zal ik dan ook niet snel vergeten en ik kan iedereen een dergeijke trip van harte aanbevelen.
HET IS DAAR FAN TAS TISCH !!!!
E-mail:
Geschreven door Ed Stoop, 1. sep, 2014
Zwaardvis ! Die staat nog steeds bovenaan m'n verlanglijstje. Had er in juli twee onder de boot, maar toen vrij snel een run volgde en Alex en ik helemaal euforisch werden, bleek het na drie kwartier knokken uiteindelijk 'slechts' zo'n dikke ordinaire blauwvintonijn te zijn. Jakkes ! Dus eh...volgend jaar maar weer proberen !
E-mail:
Geschreven door Robin, 27. aug, 2014
Wat gaaf: de vangst van Gerwin! Ik ben op zoek naar een vistrip met zoon Jonas(13) in de herfstvakantie, hoe is het dan bij jullie? Groeten, Robin
E-mail:
Geschreven door Ed Stoop, 19. aug, 2014
Het was weer super met prachtige tonijnen, maar heb uit de jongste vangstberichten begrepen dat we toch nog een week te vroeg zijn vertrokken ha ha !
E-mail:
Geschreven door Ed Stoop, 31. mrt, 2014
Ben van 28 juli t/m 13/8 weer van de partij en zoek nog een vismaat voor een vijftal dagen op de Spotted Marlin. Heb je zin, laat dat dan even weten aan Lex en Wilma.
E-mail:
Geschreven door Ed Stoop, 29. okt, 2013
Ziet er allemaal weer gelikt uit en doet me hier in het inmiddels erg natte en winderige Nederland nog meer verlangen naar een zonovergoten Adriatische zee. Groeten ook van Joke en Ada en Bas en de kids.
E-mail:
Geschreven door Rudolf de Jong, 4. aug, 2013
Superdag gehad, alles was goed geregeld, van planning, ontvangst, lunch tot zelfs de vangsten: Een blauwe haai van 2mtr en een blauwvin tonijn van 55kg. Onder deskundige begeleiding van Alex is het voor ons een onvergetelijke dag geworden. Een absolute aanrader. Bedankt Wilma en Alex. Groeten van Rudolf, Marcel en Janco.
E-mail:
Geschreven door Jeroen, 28. jun, 2013
Hallo Lex en Wilma,

Een schitterende dag gehad met Lex op het water en een heerlijke lunch, ook al gunde ik me daar niet echt de tijd voor!
Helaas deden de blauwvinnen net niet helemaal wat we graag hadden gezien, maar ondanks dat een bijzonder gezellige en vooral leerzame dag.
Zeker het ontsnappen van de grootste blauwe haai was een bijzonder leerpunt, en dat betaalde zich uit tijdens de laatste draai van de dag.
E-mail:
Geschreven door Richard Griffioen, 26. nov, 2012
Lex,

Wat een leuke en mooie site heb je.
Ik probeer de vissers op mijn werk enthoussiast te maken.
Ik kom met Maik zeker een keer bij je vissen
E-mail:
Geschreven door Mayko Louer, 10. okt, 2012
Hoi Lex en Wilma,

Mega-mooie site!
Het lijkt me helemaal te gek om volgend najaar een keer een weekje over te komen. Je kunt er op rekenen dat wij samen gaan komen.
We wensen jullie heel veel succes met de start van jullie "nieuwe leven"!

Hartelijke groet,

Mayko en Yvonne

E-mail:
Geschreven door Ad en Gea , 4. okt, 2012
Hoi Lex en Wilma, fantastische site waaraan veel aandacht is besteed met als resultaat prachtige plaatjes. Een hele uitdaging waarbij wij jullie veel succes wensen.
Geschreven door Ruud, 3. okt, 2012
Hi guys, Een mooie site....je krijgt gelijk zin om te gaan! Good Luck in Croatia! En tot ziens in Spanje of bij jullie!
E-mail:
Geschreven door Annemiek Hoedeman, 18. sep, 2012
Hallo Wilma en Lex!
Wat een prachtige website!!
Ik vind de info absoluut niet te veel en alles is heel overzichtelijk en duidelijk!
En wat een super huis!
Misschien is een link naar lokale restaurantjes idd een optie , maar ik denk dat het de bedoeling is dat de gasten lekker bij jou eten, toch Wilma!!!
Hééél veel succes en ik geef het door!!!
Liefs Annemiek
E-mail:
Geschreven door Frank, 13. sep, 2012
Was nog even wat gaan opzoeken op de site, ben ik al mijn commentaar al weer kwijt .. Mooie frisse en vrolijke site. Prima dus.
Aandachtspuntjes welllicht. Zoals Sanne al melde, wellicht wat (te) veel info. Soms wat (te) frivool. " Less is More" . Geldt zeker alle verschillende lettertypes, fonts en grootte. Geen onweerswolken. Elk weldenkend mens weet dat het daar ook kan regenen. Zou vooral insteken op het mooie weer. Wel leuk de link naar het weervan windfinder overigens. Suggestie, welicht een link pagina toevoegen naar lokale restaurantjes , shops whatever. en dan natuurlijk ook op hun pagina een link naar jullie. Levert betere resultaten op in de zoekmachines en de website optimaliseren voor zoekmachines, zodat je gemakkelijk gevonden wordt (beiden voor later). Tot zover maar weer. Succes met alles.
E-mail:

Nieuwe commentaren

06.07 | 21:15

hallo lex.kan je in oktober ook op marlijn vissen bij jullie?en waar kunnen wij dan het beste een hotel boeken?gr nadine

...
10.08 | 16:43

Hoi Wilma: Heb het verhaal nu gestuurd naar: lexenwilma@gmail.com en mogelijk dat je het al hebt gezien.

...
10.08 | 14:42

Hallo Ed. Zoals je weet ben je van harte welkom hier bij ons in Kroatië. Ik kan 'je hele verhaal' nergens terugvinden op onze facebookpagina...

...
10.08 | 14:04

Hoi Wilma; Heb een heel verhaal op j facebook-pagina gezet omdat ik hier de ruimte daarvoor niet heb. Hoor graag van je.

...
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE