JA, IK KOM BIGGAME VISSEN IN KROATIË MET LEX!

Ja, ik wil de vis van mijn dromen vangen! 

 

Bekijk hier de beschikbaarheid

 van Spotted Marlin en de appartementen

Heb je geschikte data gevonden? Mail of bel ons dan, zodat we je reservering kunnen bevestigen. Wil je met het vliegtuig komen? Check dan ook of er vluchten zijn in de boekingsperiode en pas  je data bij ons hierop aan. Kijk voor maatschappijen die op Zadar of Split vliegen bij het tabblad 'Hoe kom je hier'. 

 

 Mail: lexenwilma@gmail.com

  Telefoon: +385 95 8556629

 

  

Spotted Marlin

Beschikbaarheid

 

 App. Maestral 1- Sanneke

Beschikbaarheid

 

 App. Maestral 2 - Tineke 

Beschikbaarheid

 

Voorwaarden:

Alle genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Na een succesvolle reservering, via mail of telefoon, ontvang je via email binnen een week de bevestiging met betalingsvoorwaarden.

Annuleren: Moet je door dwingende omstandigheden annuleren nadat je de eerste betaling hebt gedaan, neem dan eerst contact met ons op. Wellicht kan de boeking bij ons verschoven worden. Is dit niet meer mogelijk, dan moeten wij annuleringskosten in rekening brengen: Bij annuleren tot 6 weken voor aankomst bedragen de kosten 25% van de reissom (het teveel betaalde storten we dan op je rekening terug). Tussen 6 weken en 2 weken voor aankomst bedragen de kosten 75% van de reissom. Binnen 2 weken voor aankomst ben je ons het hele bedrag verschuldigd en bedragen de kosten dus 100% van de reissom.

En voel je welkom....

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

06.07 | 21:15

hallo lex.kan je in oktober ook op marlijn vissen bij jullie?en waar kunnen wij dan het beste een hotel boeken?gr nadine

...
10.08 | 16:43

Hoi Wilma: Heb het verhaal nu gestuurd naar: lexenwilma@gmail.com en mogelijk dat je het al hebt gezien.

...
10.08 | 14:42

Hallo Ed. Zoals je weet ben je van harte welkom hier bij ons in Kroatië. Ik kan 'je hele verhaal' nergens terugvinden op onze facebookpagina...

...
10.08 | 14:04

Hoi Wilma; Heb een heel verhaal op j facebook-pagina gezet omdat ik hier de ruimte daarvoor niet heb. Hoor graag van je.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE